Sabrina sezonul 3 timpul de lansare: Când apare Chilling Adventures Of Sabrina pe Netflix?

hilling Adventures of Sabrina partea a 3-a va fi lansată pe Netflix pe 24 ianuarie. Iată ce oră va fi lansat în țara dvs.



Sabrina este din nou pentru sezonul 3, vrăjitoare. Și de data asta, mergem în iad. Aventuri de răcire a Sabrinei Partea a 3-a urmează să fie lansată pe Netflix pe 24 ianuarie și vom avea în sfârșit să obținem răspunsuri cu privire la acea uriașă întoarcere a finalei Nick Scratch din sezonul 2.

Kiernan Shipka, Chance Perdomo, Gavin Leatherwood și restul distribuției stelare se vor întoarce pentru o altă călătorie prin Greendale și nu numai.



În timp ce a fost tachinată în remorcă, Sabrina urmează să se îndrepte în adâncurile iadului pentru a-și salva iubitul Nicholas Scratch - și se pare că va trebui să-și salveze și întreaga sa natală.

Jurassic World Chris Pratt

CITESTE MAI MULT: Trailerul Chilling Adventures of Sabrina sezonul 3 este aici și este un videoclip muzical întreg

Ca întotdeauna cu Netflix, noul sezon al emisiunii va fi lansat în toată lumea, în funcție de ora la sediul central din San Francisco, California. Fiecare serie sau sezon nou va fi aproape întotdeauna lansat la miezul nopții, Pacific Standard Time. Asta inseamna Sabrina partea a 3-a va scădea peste tot în data de 24 ianuarie, dar la un moment diferit al zilei, în funcție de locul în care vă aflați.



Cand Aventuri de răcire a Sabrinei partea a 3-a începe pe Netflix?



Sabrina sezonul 3: La ce oră lansează CAOS pe Netflix? Imagine: Netflix


Cand Aventuri de răcire a Sabrinei partea a 3-a Vino afara?

Sabrina partea a 3-a va fi lansată vineri, 24 ianuarie . Toate cele 8 episoade vor fi lansate simultan. Ora exactă pentru care noul sezon va fi disponibil în țara dvs. variază în funcție de locul în care locuiți.



Iată lista cu Chilling Adventures of Sabrina partea a 3-a Timpurile de lansare Netflix:

Statele Unite (PST) - ora 12:00

Statele Unite (EST) - 3:00 am

Recenzie filmului nayattu malayalam

Regatul Unit (GMT) - 8:00 am



Europa (Franța, Spania, Germania etc) - ora 9:00

China (Beijing) - 15:00

Japonia (Tokyo) - 16:00

Australia (Coasta de Est) - 17:00

Noua Zeelandă - 19:00



Unde pot să mă uit Aventuri de răcire a Sabrinei partea a 3-a pe net?

Spre deosebire de show-ul surorii Riverdale . Aventuri de răcire a Sabrinei este disponibil numai pentru a urmări și transmite în flux pe Netflix. Asta înseamnă că singurul loc în care îl vei putea urmări este pe Netflix. Așadar, dacă nu aveți abonament, atunci mai bine sunteți la pactul ASAP și obțineți logarea în blocare, astfel încât să fiți gata să începeți bingeing-ul vineri 24.



Câte episoade vor fi Aventuri de răcire a Sabrinei partea a 3-a?

Spre deosebire de sezonul 1 (care a avut 10 episoade) și sezonul 2 (care a avut 9 episoade, neincluzând specialul de Crăciun), vor exista 8 episoade pentru care să vă faceți ochii. Toate cele 8 episoade vor fi lansate pe Netflix în același timp.

Titlurile episodului, până în prezent, sunt:

„Capitolul douăzeci și unu: inima întârziată”

Capitolul douăzeci și doi: trageți-mă în iad

„Capitolul douăzeci și trei: grea este coroana”

doamnă prim ministru revizuire

„Capitolul douăzeci și patru: luna de iepure”

„Capitolul douăzeci și cinci: diavolul înăuntru”

„Capitolul douăzeci și șase: toate vrăjitoarele”

Capitolul douăzeci și șapte: Sărutul lui Iuda

O săptămână până la #sabrinanetflix Pt. 3 premiera !! Numărătoarea inversă a copertei / titlului începe ... Un alt cover #CAOS mâine! ? pic.twitter.com/RUaHKgz1TP

- RobertoAguirreSacasa (@WriterRAS) 17 ianuarie 2020

Top Articole






Categorie

Divertisment Alții

Netflix

Demi Lovato

Frumuseţe

Divertisment De Opinie

Artiști

Părul Aussie

Stil

1975

Știri


Posturi Populare